Analytical Thinking Project - ATP eTwinning Projesi Kapsamında Ekim Ayının İlk Görevine Başladık : Sherlock Holmes Dedektif Hikayeleri

Okulumuz Fatsa Anadolu Lisesi olarak Matematik Öğretmenimiz Cansu ARSLAN'ın proje yürütücülüğünü yaptığı  Analytical Thinking Project - ATP eTwinning projesi kapsamında projede yer alan öğrencilerimiz Ekim Ayının ilk çalışması olan Sherlock Holmes Dedektif Hikayelerini okumaya başladılar. 3 farklı hikaye ile tanışan öğrencilerimiz yaklaşık bir hafta sonra twinspace formunda hikayelerin analizini yapacak ve Ekim ayının sonunda da kendi Dedektif hikayelerini yazacaklar.

02.10.2021 299

02-10-202102-10-202102-10-2021