DR. MATH eTwinning Projemiz Sona Erdi

Okulumuz Matematik Öğretmeni Cansu Arslan tarafından yürütülen ve dijital bir 9.sınıf matematik kitabı oluşturmak üzere yola çıkılan Dr. MATH adlı eTwinning projesi sona erdi. Çalışmaları tamamlayan 9. sınıflardan 5 öğrencimiz zorlu pandemi şartlarında uzaktan eğitim ile bir çok web 2.0 aracı öğrendi. Çeşitli çalışmalarla , etkinliklerle 8 modülü bitiren öğrencilerimiz dijital kitabın tamamlanmasında büyük emek verdiler. Hem Ulusal hem de Avrupa Kalite etiketine başvurduğumuz bu proje ile aynı zamanda Yenilik ve girişimcilik Kategorisinde eTwinning Türkiye özel ödüllerine de adayız. Çalışmalarda emeği geçen Matematik Öğretmenimiz Cansu ARSLAN ve öğrencilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Dijital Kitabımız için tıklayınız

31.05.2021 245