Teknolojiyle Öğreniyorum eTwinning Projemiz UPUES 2021 Sempozyumunda Sunulacak

Okulumuzda Matematik öğretmeni Cansu ARSLAN'ın yürüttüğü ve Şubat ayında sonlanan 'Teknolojiyle Öğreniyorum' adlı eTwinning projesi  "Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumuda (UPUES 2021) sunulacaktır. 3 Nisan 2021 Cumartesi saat 19:10 Sanal Salon 2 ( Teknolojiyle Öğreniyorum eTwinning Projesi) sunumuna bekleriz.

Sunuma https://www.upues.com/listener.html adresinden ulaşabilirsiniz.

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Konya Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle Uluslararası Projeden Uygulamaya Eğitim Sempozyumu"nun (UPUES 2021) birincisi düzenlenecek ve gelenekselleşerek gelecek yıllarda da yapılacaktır. Sempozyumun amacı; ülkemizde ve uluslararası platformda yapılan örnek projelerin ve öğretim uygulamalarının sonuçlarının eğitim camiası ile paylaşılması, yaygınlaştırılması, öğretmenlerin ve akademisyenlerin proje bilgi ve deneyimlerinin paydaşlara aktarılmasının sağlanmasıdır. Bu kapsamda; Erasmus, eTwinning, TÜBİTAK, yerel kalkınma ajansları, Bakanlıklar ve diğer kurum ve kuruluşlarca desteklenen projeler, yerel projeler ile okullarda gerçekleştirilmiş örnek öğretim uygulamalarının sempozyumda bildiri olarak sunumu gerçekleştirilebilecektir.

02.04.2021 153

02-04-2021